Een gezellige badkamer met een waskom en houtmotief tegels? Wij hebben een bijzonder ruime keuze aan bladen voor onder je waskom. Dik, dun, breed, kort, veel verschillende materialen zoals keramiek, composiet, natuursteen maar ook hout. De mogelijkheden in onze kleuren zijn haast eindeloos. Er is altijd een blad dat past bij je tegels.
Ook voor de opzetkommen hebben we een ruime keuze uit materiaal en vorm. Wij stellen het geheel naar je eigen wens samen. De ruime spiegelkast hebben we gedeeltelijk verzonken in de muur voor een extra ruimtelijk effect, zonder de opbergmogelijkheden uit het ook te verliezen.

 

opstelling33

opstelling33-01Het toilet, wellicht het kleinste kamertje in je woning. Ook hier kunnen wij je inspireren om er een fantastische sfeervolle ruimte van te maken. We komen hier tenslotte meerdere keren per dag. In onze showroom presenteren we verschillende wandclosets, van rond tot vierkant, met en zonder spoelrand.
De spoelrandloze wandclosets zijn sterk in opkomst, niet vreemd gezien het schoonmaakgemak. Eenvoudig reiniging van de softclosing toiletzitting is door de afneembare scharnieren ook eenvoudig.
Het ingebouwde reservoir leveren wij altijd van gerenommeerde leveranciers om problemen achteraf te voorkomen. Verschillende bedieningsplaten zijn af te stemmen op de tegels zodat zelfs aan het kleinste detail gedacht wordt.

 

Badkamer zoals gepresenteerd: € 4.130,-

inclusief tegels, exclusief montage